Vrachtwagen merken

Wij kopen alle verschillende soorten vrachtwagens over!

Bij Verkoopjevrachtwagen weten wij hoe lastig het kan zijn om van je vrachtwagen af te komen. Er is namelijk een stuk minder vraag naar ten opzichte van personenauto’s. Om deze reden nemen we graag de lasten van je schouders en kopen we je vrachtwagen van harte over. Niet alleen kopen wij merken als DAF, MAN en Scania, maar ook alle andere merken kan je bij ons kwijt.

DAF vrachtwagen verkopen?

Wil jij je DAF vrachtwagen verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. DAF vrachtwagens hebben een sterke aanwezigheid op de markt, wat ook erg in jouw voordeel werkt. Omdat DAF vrachtwagens vanwege hun betrouwbaarheid en continue verbeteringen zo ontzettend populair zijn, is de kans groot dat je een fors bedrag kunt krijgen voor de verkoop van je vrachtwagen.

Scania vrachtwagen verkopen?

Scania is een grote favoriet op de vrachtwagenmarkt. Het is ook niet voor niks dat Scania ‘De Beste Europese truck van zijn tijd’ wordt genoemd. Doordat Scania verschillende vrachtwagenmodellen heeft, is er altijd een model voor elke situatie. De veelzijdigheid en bekendheid van het merk zorgt er dan ook voor dat je waar krijgt voor je geld. Dus, ben jij van plan om je Scania vrachtwagen te verkopen? Dan helpen wij je graag verder!

Volvo vrachtwagen verkopen?

De grootste fabrikant voor zware vrachtwagens in Europa is met zekerheid Volvo. Door de kwaliteit en betrouwbaarheid die ze met zich meebrengen, zijn deze vrachtwagens uitermate geliefd onder de vrachtwagenchauffeurs. Daarnaast focust Volvo zich ook op het bieden van milieuvriendelijke transportoplossingen en is daarmee één van de koplopers binnen de vrachtwagentransport. Kortom: wanneer je je Volvo vrachtwagen wilt verkopen, is dat het zeker waard.

Vrachtwagens van andere merken kan je ook bij ons verkopen 

Naast de bovengenoemde vrachtwagens, kopen wij nog veel meer merken over. Omdat we begrijpen dat het een lastige markt is, kun je bij ons terecht voor de verkoop van alle merken vrachtwagens. De volgende vrachtwagen merken kopen wij daarom met plezier van je over:

  • Renault;
  • Mercedes;
  • MAN;
  • Iveco;
  • Krone;
  • Fiat;
  • Nissan;
  • Fruehauf;
  • Schmitz Cargobull;
  • En meer.

Ben jij van plan om (binnenkort) je vrachtwagen te verkopen? Neem dan nu contact op voor een snel en soepel verloop. Benieuwd hoe dit precies eruit ziet en hoe wij precies de waarde van je vrachtwagen bepalen? Bekijk dan ook onze werkwijze of lees hoe wij de waardebepaling regelen.