Veelgestelde vragen

Het antwoord op je vragen

1. Hebben jullie een adres waar we langs kunnen komen?

Nee, wij hebben geen winkel of bezoekadres. Langskomen op locatie is daarom niet mogelijk. Het is voor ons wel mogelijk om bij jou langs te gaan als dit nodig is.

2. Komen jullie langs om een check te doen naar de staat van de vrachtwagen?

Dit is geheel afhankelijk van de verkoper. Wij vertrouwen erop dat de (online) communicatie goed verloopt, waardoor het wat ons betreft niet nodig is om langs te komen voor een controle. Mocht de verkoper hier wel om vragen, kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. Wanneer we de vrachtwagen op komen halen, doen we wel een snelle check. 

3. Worden de vrachtwagens doorverkocht?

De vrachtwagens worden niet doorverkocht voor particulier gebruik, maar worden gebruikt voor export. Het is daarom ook niet erg als je vrachtwagen niet meer in perfecte staat is. Ook dan nemen we graag de vrachtwagen van je over.

4. Zijn jullie er voor zowel zakelijke klanten als particulieren?

Wij nemen allerlei soorten vrachtwagens over. Wij hebben hierbij zowel een zakelijke doelgroep als een particuliere doelgroep.

5. Kan de vrachtwagen vanuit heel Nederland worden verkocht?

Ja, dit kan. Ondanks dat wij zelf uit het noorden van Nederland komen, rijden we heel Nederland door om de vrachtwagens over te kopen en op te halen.

6. Krijg ik ook een vrijwaring?

Doordat wij RDW erkend zijn, krijg je een vrijwaring wanneer de verkoop rond is. Dit is het bewijs dat het voertuig niet meer op jouw naam staat. 

7. Doen jullie ook wat anders dan verkopen?

Naast dat wij vrachtwagens overkopen, houden wij ons ook bezig met het im- en exporteren van vrachtwagens van en naar het buitenland. Daarnaast bemiddelen wij ook en staan we klaar om advies te geven over de koop en verkoop van vrachtwagens.

8. Mocht ik niet akkoord gaan met jullie bod, worden er dan kosten in rekening gebracht?

Nee, ons voorstel is compleet vrijblijvend. Je hoeft hier niet mee akkoord te gaan. Er worden hierbij geen kosten in rekening gebracht.

Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het weten

Heb je een vraag die hierboven niet beantwoord is? Neem dan contact met ons op of bel naar +31 6 39 30 84 42