Hoe werkt het?

Onze werkwijze om je vrachtwagen te verkopen

Wil jij je vrachtwagen verkopen en het liefst zo snel mogelijk? Bij Verkoopjevrachtwagen kunnen we dit vlot en soepel laten verlopen. We nemen graag de vrachtwagen van je over, zodat jij er geen gedoe meer van hebt! Wij zullen deze vervolgens doorverkopen, zodat ze gebruikt kunnen worden voor de export. Bekijk onze werkwijze op deze pagina, zodat je precies weet wat je van ons kan verwachten en wat wij van jou nodig hebben. Toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op.

Stap 1: Laat van je horen

De eerste stap naar de verkoop van je vrachtwagen, begint bij het online invullen van je kentekennummer in het veld hierboven. Vul vervolgens het formulier in op de volgende pagina, zodat wij alle nodige informatie hebben om een juiste waardeschatting van je voertuig te kunnen maken. We vragen hierbij ook naar je gegevens, zodat we een contactmoment kunnen inplannen. Heb je liever meteen telefonisch contact? Voor een persoonlijk gesprek kan je bellen naar +31 6 39 30 84 42.

Stap 2: Contactmoment

Wanneer wij je aanvraag hebben ontvangen, zal één van onze taxateurs binnen 24 uur contact met je opnemen om de waardebepaling in te plannen. Heb je de aanvraag in het weekend gedaan? Dan komen we na het weekend bij je terug. Jullie kunnen zelf bepalen of jullie de taxatie telefonisch willen doen of door middel van een persoonlijke afspraak. Tijdens de taxatie gaat onze taxateur met je in gesprek om alle benodigde informatie helder te krijgen. Wil je liever dat er iemand langskomt zodat we persoonlijk contact kunnen hebben, is dat ook mogelijk. 

Stap 3: Het voorstel

Zodra onze taxateur alle informatie heeft verwerkt en een waardeschatting heeft gemaakt, ontvang je van ons een bod op je vrachtwagen. Dit voorstel is gebaseerd op een eerlijke beoordeling van de staat en de waarde van je vrachtwagen. Goed om te weten dat dit aanbod geheel vrijblijvend is en er geen verplichtingen aan vast zitten. Mocht je het er niet mee eens zijn, kunnen we erover in gesprek gaan. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaan we meteen door met het verkopen van je vrachtwagen. 

Stap 4: De verkoop afronden

Wanneer je akkoord gaat met ons bod, zullen wij de vrachtwagen bij je komen ophalen. We zullen samen een moment afspreken, wanneer het ons allemaal het beste uitkomt. Er zijn twee partijen die de vrachtwagen kunnen ophalen: wijzelf of onze partner. Bij het ophalen van je vrachtwagen ontvang je contant het afgesproken bedrag. Na het ontvangen van je geld ontvang je ook een vrijwaring. Dit is het bewijs dat het voertuig niet meer op je naam staat. 

Stap 5: Verkoop gelukt!

Nadat je het geld en de vrijwaring hebt ontvangen, gaan wij met de vrachtwagen op pad en is het proces afgelopen. Hiermee is het proces afgerond en gaan wij met de vrachtwagen weer op pad.

Ook je vrachtwagen verkopen?
Wij nemen hem van je over!

Wil jij ook van je vrachtwagen af? Vul dan nu het bovenste veld op de pagina in zodat we je kunnen bereiken. Liever eerst met ons in contact komen? Neem dan contact op of bel naar +31 6 39 30 84 42.